Двоповерхове ліжко-Лаккі

Двоповерхове ліжко-Лаккі

Модель:Лакки
Наявність:1
  • Цiна 7 500 Грн

Доступні опції



Двох'ярусні ліжка трансформер в останні роки стали дуже популярні в сім'ях де двоє і більше дітей, усі наші ліжка виготовлені з натурального дерева вільха.

Дерево ми привозимо з Львівського регіону, цей регіон ідеальне місце для зростання цього дерева, за своїми властивостями воно нагадує бук, і зовсім не схоже на сосну, вона як сосна не виділяє смолу за рахунок чого вироби з вільхи прослужить гараздо довше.


Що таке ліжко трансформер?

Це ліжко яка розставляється з двох'ярусної на два односпальні ліжка, купивши таке ліжко ви економите місце у будинку і гроші на купівлю ліжок надалі.


Ми виробники і проводимо часто акції на ліжку,у нас як у виробників можна вибрати один з семи кольорів ліжка безкоштовно, так-так, ми можемо собі це дозволити адже ми не магазин який бере доплату за колір.

Колірна гамма ліжка :

вільха (світла, середня, темна)

горіх (темний, світлий, середній)

венге (чорний)


Основа для матраца виготовлена з букових ортопедичних ламель, які своїм вигином підтримують вашу спину під час сну, тим самим допомагаючи  їй правильно розвиватися і відпочивати.

Одна ламель витримує до 35-40 кілограм, і має ширину кроку 55 міліметрів, на дно ліжка їх 15 штук, за рахунок чого ліжко може витримати до 150-160 кілограмів.


Не маловажним є так само правильно підібраний матрац, адже якщо узяти неправильно матрац те можуть бути захворювання спини.

У нас можна підібрати матрац для будь-кого, як для дитини так і для дорослого, на односпальні, двох'ярусні і двоспальні ліжка.

Завдяки своїй формі ліжко ідеально підійде під будь-який інтер'єр будинку, і доповнить його.


Тепер трохи про драбинку ліжка.

Драбинка біля ліжка зроблена з горизонтальними сходинками, це робилося для того, щоб коли дитина піднімалася на другий ярус ліжка сходинка драбинки не давила йому в ніжку.

Усі деталі двох'ярусного ліжка дзеркальні і ви можете ставити їх як хочете не переміщаючи ліжко.


Відправка наших ліжок діє по усі території України післяплатою такими перевізниками як:

интайм

нова пошта

деливери

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Last Viewed

Двоповерхове ліжко-Лаккі

Двоповерхове ліжко-Лаккі

Двох'ярусні ліжка трансформер в останні роки стали дуже популярні в сім'ях де двоє і більше дітей, усі наші ліжка виготовлені з натурального дерева вільха.Дерево ми привозимо з Львівського регіону, цей регіон ідеальне місце для зростання цього дерева, за своїми властивостями воно нагадує бук, і зовсім не схоже на сосну, вона як сосна не виділяє смолу за рахунок чого вироби з вільхи прослужить гараздо довше.Що таке ліжко трансформер?Це ліжко яка розставляється з двох'ярусної на два односпальні ліжка, купивши таке ліжко ви економите місце у будинку і гроші на купівлю ліжок надалі.Ми виробники і проводимо часто акції на ліжку,у нас як у виробників можна вибрати один з семи кольорів ліжка безкоштовно, так-так, ми можемо собі це дозволити адже ми не магазин який бере доплату за колір.Колірна гамма ліжка :вільха (світла, середня, темна)горіх (темний, світлий, середній)венге (чорний)Основа для матраца виготовлена з букових ортопедичних ламель, які своїм вигином підтримують вашу спину під час сну, тим самим допомагаючи  їй правильно розвиватися і відпочивати.Одна ламель витримує до 35-40 кілограм, і має ширину кроку 55 міліметрів, на дно ліжка їх 15 штук, за рахунок чого ліжко може витримати до 150-160 кілограмів.Не маловажним є так само правильно підібраний матрац, адже якщо узяти неправильно матрац те можуть бути захворювання спини.У нас можна підібрати матрац для будь-кого, як для дитини так і для дорослого, на односпальні, двох'ярусні і двоспальні ліжка.Завдяки своїй формі ліжко ідеально підійде під будь-який інтер'єр будинку, і доповнить його.Тепер трохи про драбинку ліжка.Драбинка біля ліжка зроблена з горизонтальними сходинками, це робилося для того, щоб коли дитина піднімалася на другий ярус ліжка сходинка драбинки не давила йому в ніжку.Усі деталі двох'ярусного ліжка дзеркальні і ви можете ставити їх як хочете не переміщаючи ліжко.Відправка наших ліжок діє по усі території України післяплатою такими перевізниками як:интаймнова поштаделивери..

7 500 Грн

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!